Polévka boršč (FN Plzeň) dieta 3, 9, 11, 1P, 2P (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 288 kJ / 69 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 7 g 127 kJ 30 Kcal
Cukry 3 g
Fruktóza 0 g
Vláknina 1 g
Tuky 3 g 126 kJ 30 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 2 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 0 g
Bílkoviny 2 g 33 kJ 7 Kcal

Složení:

Voda, obecní vodovod, průměr; 2500g Cukr bílý, krupice, TTD; 30g Hovězí kýta, zadní, bez kosti, maso a tuk, řezy, syrové, průměr; 60g Zeleninová směs Pod svíčkovou proužky, Dione; 250g Slanina (špek); 75g Sůl, stolní; 30g Smetana ke šlehání, 35% tuku, šlehačka, průměr; 200g Zelí, vařené, zcezené; 300g Rajčatový protlak, Otma; 150g Tekuté koření, do polévek, Maggi; 12,5g Paprika červená (mletá); 30g Koření, nové koření, celé nebo mleté; 1g Brambor, vařený, dužina, se solí, průměr; 300g Mouka pšeničná hladká (T 650), průměr; 200g Cibule, syrová, průměr; 95g Vepřové maso, plec, vykostěné, libové a tuk, syrové, průměr; 60g Červená řepa sterilovaná; 500g
Zdroj: databáze NutriPro