Miso, Hatcho, orig. pasta z fermentovaných soj.bobů (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 875 kJ / 209 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 11 g 188 kJ 45 Kcal
Cukry 1 g
Fruktóza -
Vláknina 8 g
Tuky 7 g 244 kJ 58 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 1 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 22 g 380 kJ 91 Kcal

Popis:

Miso, autentická a tradiční pasta z fermentovaných sojových bobů - metodou 3 letého zrání a fermentace v cedrových sudech. Lze používat samostatně, ale slouží také k přípravě polévek a může se míchat s ostatními druhy misa.

Složení:

Celé sojové boby, voda, mořská sůl, pražená ječná mouka, výtrusy koji (aspergillus oryzae).

Alergeny:

sojové boby, ječná mouka
Zdroj: databáze NutriPro