Krém na dukátové buchtičky, připravený výrobek s mlékem, dle návodu, Amylon (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 367 kJ / 88 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 16 g 272 kJ 65 Kcal
Cukry 11 g
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 1 g 48 kJ 11 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 1 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 3 g 51 kJ 12 Kcal

Popis:

Puding v prášku. Směs pro přípravu krému na dukátové buchtičky. Návod k přípravě : 1 / Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. 2 / Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu. 3 / Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. 4 / Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchaní vaříme asi 2 minuty. Hotovým krémem zalijeme teplé buchtičky a ihned podáváme.

Složení:

Kukuřičný škrob, aromata, barviva: riboflavin, karoteny. Může obsahovat stopy lepku, mléka, vajec.

Alergeny:

Může obsahovat stopy lepku, mléka, vajec.
Zdroj: databáze NutriPro